Mutfak, Yemek Salonları ve Kantinler
Okulumuzda yemek hizmeti kendi bünyemizle çalışan aşçılar tarafından sağlanmaktadır. Mutfağımız Gıda Güvenliği, Kalite Yönetim Sistemleri, İş Sağlığı ve Güvenliği gibi gerekli belgelerine sahip ve hizmet kalitesi kontrol edilerek işlem yapmaktadır.
Yemekler diyetisyen kontrolünde hazırlanmakta; protein, karbonhidrat, vitamin ve mineralleri dengeli şekilde içermelerine özellikle dikkat edilir. Öğle yemeklerinde öğrencilerimize alternatifli yemekler sunulur; salata bar çeşitleri ile öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerine katkı verilir.
Gıdayla temas eden tüm personel, hijyen eğitimi almış olup hijyen sertifikaları mevcuttur. Ayrıca gıdayla temas eden tüm personel her altı ayda bir portör tetkiklerinden geçerek herhangi bir hastalık taşıyıp taşımadıkları kontrol edilmektedir.
Çocuklarımızın günlük beslenme planlanmasına yardımcı olmak amacıyla her aybaşında aylık yemek listeleri yemek komisyonunun onayları alındıktan sonra velilere gönderilmektedir. Ayrıca herhangi bir besine karşı alerjisi olan veya özel rahatsızlığı olan öğrencilerimiz için; veli, sağlık ekibi, mutfak personeli koordineli olarak çalışır ve öğrencilerimizin sağlık durumunu yakından izlerler.